Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Woningmarkt lijkt tot rust te komen

De markt van koop- en verkoop van woningen is op veel plaatsen in Nederland de afgelopen periode “overspannen” geweest met veel woningen die boven de vraagprijs werden verkocht en kopers die zonder financieringsvoorbehoud tegen elkaar opboden. De markt lijkt nu wat tot rust te komen.

Lees meer

Kopen om te wonen of te verhuren?

Recent onderzoek laat zien dat op dit moment in sommige wijken één op de vijf woningen wordt gekocht met het doel deze woning te gaan verhuren. Landelijke en plaatselijke politici reageren kritisch op de signalen dat regelmatig woningen worden gekocht met het doel deze te verhuren. Deze kritische reacties zijn vaak een voorteken dat beperkende voorwaarden kunnen worden verwacht.

Lees meer

Verzekeraars straffen fraude steeds harder af

Wanneer verzekeringsfraude wordt ontdekt dan zijn de consequenties fors. Eerlijke verzekerden betalen via hun premie mee aan deze frauduleuze claims. Anders gezegd: zonder fraude zouden de premies lager zijn dan nu het geval is. Iedereen heeft er dus belang bij dat fraude beperkt wordt. Verzekeraars doen hun best en mede door slimme digitale toepassingen worden fraudes steeds vaker ontdekt.

Lees meer
Facebook icon Like ons op Facebook