Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken.
De hypotheek is daarbij één van de belangrijkste facetten. Welke maandlast kunt en wilt u betalen, wat is in uw specifieke situatie de beste rentevaste periode, hoeveel vermogen moet u naast uw hypotheek opbouwen en welke manier van vermogensopbouw past het beste bij u? Ook andere zaken moeten op voorhand goed geregeld worden om in de toekomst problemen te voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het afdekken van de risico’s bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Wij beschikken naast de nodige ervaring natuurlijk ook over een certificering als ‘Erkend Hypotheek Adviseur (SEH).

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons Dienstverleningsdocument voor hypotheekaanvraag.

Hypotheken... Dat is ons vak!

Voor een hypotheekadvies op maat, neem contact op met ons.

De Erkend Hypotheekadviseur. Kwaliteit die stáát in de markt!.

Hypotheekadvisering is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die een grote impact hebben op uw leven. Om deze kwaliteit te waarborgen, neemt de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) examens af en stelt zij jaarlijks een PE-programma samen waarmee de adviseur zich kwalificeert als Erkend Hypotheekadviseur. Deze Erkenningsregeling is een persoonsgebonden certificering voor alle individuele hypotheekadviseurs in Nederland.

Facebook icon Like ons op Facebook