Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Overname Dieden Financiële Diensten

Met veel trots en vreugde vertellen wij u dat Dieden Financiële Diensten per 01-09-2024 onderdeel wordt van Geerts.

Uiteraard blijven uw belangen en de kwaliteit van dienstverlening in de toekomst vooropstaan. Samen met 70 nieuwe collega’s krijgt u van ons nog steeds de service die u gewend bent. Stijn treedt in dienst bij Geerts als adviseur bedrijven en Joris gaat een andere, nog onbekende, uitdaging aan.

Wat betekent dit voor u?
Voor u als relatie verandert er bijna niets. U blijft verzekerd bij de maatschappij waar u nu verzekerd bent. Stijn is nog steeds beschikbaar voor al uw vragen, alleen zijn bureau verhuist naar Charles Stulemeijerweg 17 te Tilburg. Geerts heeft ook een kantoor in Oosterhout; hier bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Wie is Geerts ?
Zorgvuldig hebben wij afgewogen welke kandidaat het beste past bij de cultuur en filosofie van ons kantoor en uw belangen. Op basis daarvan is de keuze gevallen op een familiebedrijf dat is opgericht in 1950 door de opa van de huidige eigenaren, Sanne en Tomas Geerts. Zij worden aangevuld met mede-eigenaar Richard van Dongen die al vele jaren ervaring in het vak heeft. Persoonlijke aandacht is wat wij, en ook Geerts, belangrijk vinden. Deze specialisten in verzekering,- pensioen,- en hypotheekadvies staan dus vanaf nu ook voor u klaar. Zij helpen hun relaties zoals zij zelf ook graag geholpen worden. Korte lijnen en deskundig financieel advies: daar hecht Geerts veel waarde aan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit aansluit bij de manier waarop Dieden Financiële Diensten u altijd van dienst is geweest. Met een gerust hart dragen we ons bedrijf én Stijn dan ook over aan Geerts.

Kennismaken?
Dank voor al die jaren vertrouwen! Stijn heeft in ieder geval veel zin om aan de slag te gaan op zijn nieuwe werkplek in Tilburg. U bent van harte welkom op een van de kantoren bij Geerts, daar staat de koffie voor u klaar! Wilt u direct kennismaken?
U bereikt het kantoor in Tilburg via 013 – 5431040 of op tilburg@geerts.nl.

Namens Dieden Financiële Diensten en Geerts, graag tot ziens!

Facebook icon Like ons op Facebook