Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Stel uzelf die ene vraag!

Het is een vraag waarover we het liever niet hebben, maar in ons vak maken wij situaties mee waardoor we weten dat we deze toch moeten stellen. En dat doen we dan ook.

Alle zekerheid in een keer weg
Gelukkig komt het maar zelden voor, maar we maken het wel mee dat onverwacht een van de partners van onze relaties komt te overlijden door een ongeval of een ziekte.

Bij zo’n onverwacht overlijden ervaart de achterblijvende partner dat alle zekerheid, alle verwachtingen die men voor de toekomst had, in een keer zijn weggeslagen. In deze verdrietige situaties zien wij vaak dat het erg belangrijk is dat nabestaanden de vertrouwde woonomgeving kunnen behouden waar ze tot voor kort nog “samen” waren.

Of u nu huurder bent of wooneigenaar, wij vragen u dringend de volgende vraag te beantwoorden: Indien een van de partners gisteren zou zijn overleden, zou de andere partner dan nog geruime tijd, zeg eens vijf jaar, zonder financiële zorgen in de gemeenschappelijke woning kunnen blijven wonen?  Is er voldoende inkomen om de woonlasten (hypotheek of huur) te voldoen en om de andere vaste lasten te betalen?

Wanneer u dat niet weet of weet dat het antwoord nee is neem dan contact met ons op. Want waarschijnlijk kan een overlijdensrisicoverzekering in zo’n situatie een oplossing bieden. Vaak kan voor een heel lage premie per maand (vergelijkbaar met de kosten van een bioscoopkaartje) een bedrag worden verzekerd, waardoor bij onverwacht overlijden van een van de partners de andere partner een aantal jaren de financiële zekerheid heeft om in de woning te blijven wonen.

We begrijpen dat er leukere dingen zijn om over na te denken en te doen. Toch moeten we dat wel doen, want de zorg voor de ander verdient deze aandacht. Wij helpen u daarbij graag.

Facebook icon Like ons op Facebook