Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Wij vertellen u graag hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens

Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Ook ons kantoor heeft hiermee te maken. Ik dit artikel kunt u lezen hoe wij omgaan met uw gegevens. 

Eigenlijk best wel gek…. wanneer wij contact met elkaar hebben, stellen we vaak vragen over onderwerpen die u niet snel met anderen zult willen delen. Bijvoorbeeld wat uw inkomen is, op welke leeftijd u met werken wilt stoppen en of u een testament heeft. Wij zijn u erkentelijk dat u ons de informatie geeft die wij u vragen. In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag hoe wij met de door u verstrekte informatie omgaan.

Wij leveren financieel maatwerk voor u
Geen mens is hetzelfde. Situaties en wensen verschillen. Uw verzekeringen en andere financiële producten moeten voor een optimaal resultaat goed aansluiten bij uw individuele situatie. Dit betekent maatwerk. Het maakt zelfs voor een eenvoudige reisverzekering een groot verschil of u naar het prachtige Terschelling op vakantie gaat of naar het verre Californië.

De informatie die wij van u vragen, hebben wij nodig om ervoor te zorgen dat de adviezen die wij u op financieel gebied geven goed aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Dit kunnen adviezen zijn over welk financieel product het beste bij u past. Ook ondersteunen wij u wanneer u dit financiële product afsluit en in de jaren daarna zorgen wij ervoor dat het financiële product tijdig wordt aangepast aan eventuele veranderingen in uw situatie.

Gegevens zijn uitsluitend bestemd om u van dienst te zijn
De gegevens die wij van u ontvangen gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voor de werkzaamheden waarvoor u ons heeft ingeschakeld. In het algemeen gezegd betreft dit de zaken die uw financiële zekerheid aangaan.

Gegevens worden alleen met derden gedeeld als gevolg van uw vraag
Soms geven wij bepaalde gegevens die wij van u hebben ontvangen door aan anderen. Wij geven twee voorbeelden.

Stel, u heeft een brand in uw woning. De schade als gevolg van de brand moet dan worden vastgesteld. De verzekeringsmaatschappij waarbij de brandverzekering is afgesloten zal meestal zelf een schade-expert sturen. Wij kunnen het belangrijk vinden dat ook een “neutrale” expert de schade taxeert. Deze schakelen wij dan namens u in. In zo’n geval moeten wij deze expert uiteraard uw adresgegevens meedelen, zodat deze expert de schade kan onderzoeken.

Een ander voorbeeld. U vraagt ons te helpen met het afsluiten van een hypotheek. Wij zullen dan bij meerdere geldverstrekkers moeten onderzoeken onder welke condities zij op die dag bereid zijn een offerte af te geven. Dit verschilt per dag en per geldverstrekker! De betreffende geldverstrekkers zullen bijna altijd willen weten of u een vaste arbeidsovereenkomst heeft en wat u inkomen is.

In dit soort situaties geven wij dus informatie die wij van u hebben ontvangen door aan andere organisaties. Wij doen dat echter alleen in het verlengde van de vragen die u ons heeft gesteld.

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Op kantoor is niet alles voor iedereen te zien. Ook hebben we tal van beveiligingen op onze computers aangebracht. In de komende tijd zullen er steeds nieuwe tools worden ontwikkeld die ons helpen uw gegevens nog veiliger te bewaren en te verzenden. Dat is niet altijd even gebruiksvriendelijk. Maar als dat helpt de veiligheid van uw gegevens te verhogen, doen we dat graag.

Op onze website vindt u onze privacyverklaring
Wettelijk zijn we verplicht u te informeren hoe wij uw privacy voor u hebben geregeld. Zoals bij veel wetten leidt dit tot gortdroge teksten die weinig mensen echt met enthousiasme lezen. Maar uiteraard voldoen wij aan deze verplichting. U vindt onze privacyverklaring op onze website.

Eigenlijk vinden we het wel zo plezierig u in gewone taal deze informatie te geven. Daarom dit artikel.

Heeft u vragen? Laat het ons weten. We zullen ons best doen deze zo goed mogelijk en ‘in gewone taal’ te beantwoorden.

Facebook icon Like ons op Facebook