Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Zorgverzekering 2018

Het overstapseizoen voor de zorgverzekering is weer in volle gang. Zorgverzekeraars bieden u lage premies en de mooiste cadeaus, maar hoe weet u dat goedkoop geen duurkoop wordt? Wij kennen de markt en adviseren u graag.

Goed, gemakkelijk en betaalbaar
De laatste jaren kozen veel van onze klanten tot hun tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar, een maatschappij die uitsluitend werkt via tussenpersonen.

De basisverzekering met keuzevrijheid kost bij Stad Holland € 110,50 per maand. Dit is een echte restitutiepolis. Daarnaast verlaagt Stad Holland in 2018 het verplicht eigen risico naar € 375. Wie zich aanmeldt krijgt geen medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. Dit alles ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke premie. Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie, tandheelkunde en buitenlanddekking voor € 21,25. Voor wie liever geen tandheelkunde meeverzekerd is er de Compact AV voor slechts € 7,50 per maand.

U kunt er tevens voor kiezen om het verplicht eigen risico van € 375 vooraf in tien maandelijkse termijnen te betalen. Op deze manier wordt u niet meer verrast door een hoge rekening voor het eigen risico. Gebruikt u uw verplicht eigen risico niet geheel, dan krijgt u het teveel betaalde deel teruggestort.

Declareren kan met de app, online en per post. Waar u ook voor kiest, uw declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.

En is er onverhoopt toch eens iets aan de hand, dan lossen wij dit als tussenpersoon graag voor u op.
Gemakkelijk toch?

Advies is onze zorg
Wij adviseren u graag en bekijken samen met u of uw zorgverzekering nog voldoet aan uw wensen.

Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op.

Facebook icon Like ons op Facebook