Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Dieden Financiële Diensten op Facebook

Sinds kort hebben we ook een pagina op Facebook.

Volg en like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwsberichten en eventuele acties.

Zoals u weet zijn wij er om u te helpen bij vragen over financiële producten en diensten. Misschien zoekt u naar een goed alternatief voor uw spaargeld, nu de rente op spaarrekeningen erg laag is, of wilt u weten wat de verhoging van de AOW-leeftijd voor invloed heeft op uw pensioen. U kunt altijd bij ons terecht. Wij zoeken dan producten of spaarvormen die goed aansluiten bij uw specifieke omstandigheden. Maar ook op verzekeringsgebied nemen wij u graag zorgen uit handen met een deskundig advies. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Facebook icon Like ons op Facebook