Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Beveiliging van uw woning begint met goed hang- en sluitwerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie. Dat deze maatregelen zinvol zijn, blijkt uit dat de kans op een geslaagde inbraak bij woningen met een Politiekeurmerk tot wel 90 % minder is dan bij woningen zonder dit keurmerk.

Inmiddels zijn er in elke regio deskundigen die bij u thuis kunnen komen kijken en de zwakke plekken in uw woning kunnen analyseren. Deze deskundigen kijken naar de complete beveiliging van uw woning. Niet alleen naar het risico van inbraak, maar ook naar de brandveiligheid. Een politie-keurmerkexpert bij u in de buurt vindt u via de volgende link

http://www.politiekeurmerk.nl/bewoners/expert-inschakelen/vind-een-politiekeurmerk-expert/

Facebook icon Like ons op Facebook