Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Veel subsidies beschikbaar voor woningisolatie

De Rijksoverheid stelt dit jaar 20,5 miljoen euro beschikbaar ten behoeve van woningbezitters die hun woning isoleren.

De Rijksoverheid stelt dit jaar 20,5 miljoen euro beschikbaar ten behoeve van woningbezitters die hun woning isoleren. De subsidie bedraagt 20 % van de isolatiekosten. Naast deze nieuwe subsidieregeling bestaan er nog meer regelingen die het aantrekkelijk maken om maatregelen te nemen om het energiegebruik te beperken. Die regelingen kunnen per provincie en zelfs per gemeente verschillen. Kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl om te zien welke regelingen op dit moment voor uw woning van toepassing zijn.

Facebook icon Like ons op Facebook