Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Hij heeft altijd in de garage gestaan…

In de eerste zes maanden van 2016 zijn er 990 duizend tweedehands auto’s verkocht. Pas sinds 1 januari 2014 is het strafbaar om de kilometerstand van een auto “terug te draaien”. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat er nog de nodige auto’s rondrijden, waarvan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) aangeeft dat de tellerstand “onlogisch” is. De RDW noemt een tellerstand onlogisch, wanneer hij constateert, dat op enig moment de tellerstand lager is dan bij een eerdere registratie. Op 1 januari 2016 telde de RDW maar liefst 163.000 auto’s met een onlogische tellerstand.

Via de RDW site www.vraageentellerrapport.nl kunt u voor maar één euro controleren of de tweedehandse auto waarin u geïnteresseerd bent, een logische tellerstand heeft.

Facebook icon Like ons op Facebook