Statenlaan 2, 5121 HD Rijen

Opening Hours : Ma. t/m vrij. 09.00 - 17.00
  Contact : 0161 - 22 40 82

Reisverzekering: veel meer dan alleen risico van diefstal

De komende maanden gaan weer miljoenen mensen op zomervakantie. Het onderwerp reisverzekering wordt dan weer actueel. Nog altijd denken veel mensen dat een reisverzekering vooral belangrijk is om de financiële schade te vergoeden wanneer tijdens de vakantie bezittingen gestolen worden of beschadigd raken. Maar dat is slechts een onderdeel van de reisverzekering. Belangrijk is het zeker, maar misschien toch niet het allerbelangrijkste.

Elke Nederlander heeft een basisverzekering. Op grond van deze verzekering heeft elke Nederlander op dit moment recht op wereldwijd onvoorziene noodzakelijke medische hulp. Bij een ongeluk in het buitenland worden de ziekenhuiskosten dus vergoed. Maar wel een maximum: namelijk tot maximaal wat deze behandeling in Nederland zou kosten.

In diverse landen zijn de medische kosten (veel) hoger dan in Nederland. Noodzakelijke medische kosten kunnen dan voor een groot deel voor eigen rekening zijn. Maar ook de kosten van een extra verblijf voor familie of speciaal vervoer om weer naar Nederland terug te keren, worden niet door de basisverzekering vergoed. Gaat u op vakantie? Neem dan contact met ons op voor een goede reisverzekering die aansluit bij uw reisbestemming, de activiteiten die u tijdens uw vakantie wilt uitvoeren én de eventuele extra waardevolle bagage die u tijdens de vakantie meeneemt.

Facebook icon Like ons op Facebook